Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Konditerem Kecskeméten?

Konditerem Kecskeméten?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani TAPASZTALAT ALAPJÁN Kecskemét városában olyan konditermet, ahova viszonylag KEVESEN járnak, nem túl drága, de jól felszerelt és egy teljesen kezdőnek pont megfelelő?
2012. nov. 17. 00:08
 1/2 anonim ***** válasza:
2012. nov. 17. 05:52
 2/2 anonim válasza:
Én is ezeket tudnám ajánlani, bár a belvárosi talán kicsit drága, a felszereltségéhez képest...hétköznap lehet kis torlódás az öltözõben, hétvégén viszont általában pang az ürességtõl(: A colosseum pont az ellentéte, tágas, jól felszerelt, ehhez képest kifejezetten olcsó. Viszont ezt mások is tudják, viszonylag sokan szoktak lenni. Ha a közlekedés megoldott, ajánlanám még a trendet, nem túl drága, és csak jókat hallottam róla (bár személyesen még nem próbáltam). Hátránya, hogy nagyon messze van a városközponttól.
2012. dec. 4. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!