Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol van kecskeméten konditerem...

Hol van kecskeméten konditerem és mi a neve?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi az a Google?
2010. ápr. 11. 17:04
 2/10 A kérdező kommentje:
de a kisebbeknek azoknak nincsen oldala csak azt adja ki ami a szil coop tetején van meg a colusseumot de nem hiszem hogy csak ez van
2010. ápr. 11. 23:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Van még a Trend Fitness, a Fit Woman, meg a Metamorf, és ezeknek honlapja is van. Plusz a rendőrség mellett a Horváth Dömén a Belvárosi Fitness Club. Én ezeket tudom.

Ja, és az Akadémia körúton van lehetőség spinningre és fallabdára is.

2010. ápr. 12. 08:26
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi
2010. ápr. 13. 16:42
 5/10 anonim válasza:

Colosseum az aluljáró mellett, a filippinél, nagyon rendesek

a vörösmarty utca és a klapka utca keresztezésénél is van egy, nemtom hogy hívják

2010. ápr. 26. 16:02
 6/10 anonim válasza:
bocs nemolvastam a kommented :D
2010. ápr. 26. 16:02
 7/10 anonim ***** válasza:
A Vörösmarty-nál a kondi shop van. Kis terem, családias hangulat, de egy idő után kinövöd. Én most a Colosseumba járok, előtte a Herculesbe jártam, az kicsit spártaibb, de nekem jobban bejött.
2010. júl. 14. 20:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Én a Colosseumban nem találom nagyon rendesnek a személyzetet, sőt inkább lekezelőnek és érdektelennek. De oda járok, mert olcsó és közel van. Viszont azért baromi zavaró, hogy amikor elfelé jövök, kb sosem köszönnek, és gyakran befelé menet se.

Lehet, hogy ez azért van, mert én nem gyúrni járok oda, hanem fogyni szeretnék, és aki nem testépít, azt rögtön lenézik. Vagy csak én nem vagyok szimpatikus... Nem tudom! Még a csajszi elmegy, de a fiúk... Pff...

2010. júl. 15. 16:56
 9/10 anonim válasza:

Colosseum - Aluljáró után balra

Forma Zone - Szill Coop mellett, uszodával szemben

Fitness zone - Auchan mellett (én oda járok :) )

Hercules - Aranyhomok mellett...

én ezeket tudom

2010. okt. 17. 21:25
 10/10 anonim válasza:
jah bocs trend fitness nem fitness zone :D
2010. okt. 17. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!