Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon buta vagyok, hogyan...

Nagyon buta vagyok, hogyan győzzem meg magam, hogy megéri még idén is diétáznom?

Figyelt kérdés
Fogynom kellene. :) Úgy tudok diétázni és mellé edzeni, ha úgy érzem, hogy mindent megteszek, nincsenek kilengéseim és 100%-ig erre koncentrálok. Első diétám alkalmával ez be is jött, leadtam valamennyi felesleget - de nem eleget -, vissza sem jött. Szeretném leadni a többit is, ami több hónap munka (étrend, edzés) lenne. Most viszont bennem van a kisördög, hogy nemsokára Karácsony (itthon még meg tudom állni, hogy diétásan étkezem akkor is, de megyünk rokonlátogatóba, ahol max. az adagot tudom csökkenteni, külön diétás étel ott nem lesz nekem), aztán Szilveszter, ráadásul Szilveszter előtt megyünk barátokkal eszem-iszomra, ahol mindig nokedli van meg pörkölt :D és innék alkoholt is... Ahogy a kérdésben írtam, nagyon butának érzem magam, hogy e 2 kilengés miatt úgy érzem, idén már nem érdemes nekiállnom, pedig nyilván nem így van. Hogyan motiváljam magam? L21
2012. nov. 16. 19:07
 1/10 A kérdező kommentje:
Amúgy hétfő már nekiállnék.
2012. nov. 16. 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Van konkrét cél, vagy csak simán fogyni szeretnél? mennyire vagy elégedetlen a jelenlegi testeddel?
2012. nov. 16. 19:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Abszolút nem vagyok elégedett. Fogyni szeretnék, de nem kg-ot szabtam meg, hanem jól szeretnék kinézni.
2012. nov. 16. 19:18
 4/10 anonim ***** válasza:
ha nincs most nagy motivációd és kihagyhatatlan célod, akkor hagyd a diétát a jövő évre. Egyébként pedig két félrekajálós alkalommal még nem fogsz hízni, tehát nem az a két nap fogja a formádat tönkretenni.
2012. nov. 16. 19:22
 5/10 A kérdező kommentje:
2 nap, alkalom nem hosszú idő, de 1 hónap sem, ami ebből az évből még van. Nem teszi tönkre 1 hónap munkáját az?
2012. nov. 16. 19:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem, de persze ott sem kell degeszre enned magad. Eszel a kajákból, de nem muszáj több tányér pörköltet beburkolni és akkor nem lesz gond. Egy hónapba belefér egy-két csaló nap, csak azt is ésszel.:)
2012. nov. 16. 19:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Nos, ha nagyon nem tetszel magadnak, akkor csak nézz magadra, tükörbe, rezegtesd a zsírt (bocs xD), meg bármit, ami nem tetszik, és ez talán ad elég motivációt, hogy eltüntesd.

Ha lenne célod, akkor azt mondta volna, hogy nézegess olyan alakokról képeket, és kérdezd meg magadtól, hogy ők miért igen, és én miért nem? Aztán válaszolj: dehogynem!

2012. nov. 16. 19:32
 8/10 A kérdező kommentje:

Nekem Nagy Bettina alakja nagyon tetszik, de az miii távoli cél... :DD

Amúgy tuti valami bajom van, hogy csak akkor akarom, ha 100%-os, de mondjuk ha januárban nekiállok, akkor sem tudom leadni a feleslegemet pl. márciusig, addig meg lesz olyan alkalom, hogy nem a saját magam által készített ételt eszem, úgyhogy úgy döntöttem, hogy mégis elkezdem most. :D

Köszi! :D

2012. nov. 16. 19:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá, és kitartás.:)
2012. nov. 16. 19:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, álmodj szépeket majd! :D
2012. nov. 16. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!