Van erre esélyem, vagy csak egy buta kis álmom?
Figyelt kérdés
Bokszolok, és annyira nem is vagyok tehetségtelen, sőt. És arra gondoltam, hogy mi lenne ha 1-2 évre kiköltöznék Oroszországba vagy Ukrajnába, és ott tevékenykednék addig, aztán hazajövök és folytatom itthon amit elkezdtem kamatoztatott tudással. De nem tudom, hogy ott hogy működnek a versenyek. Valaki tud róla valamit? És azért szeretnék oda menni, mert ebből a két országból rengetek tehetség kerül ki (bár lehet, hogy csak a nagy számok törvénye miatt). Mi erről a véleményetek? Hülyeség? Ha ügyes vagyok, így is az leszek? Szerintem biztos, hogy nem ártana... Egyébként lány vagyok és 17, szóval ez még a jövő zenéje, de szeretném megvalósítani.2010. dec. 25. 13:52
1/4 Saten ҉ válasza:
Semmilyen álom sem buta. Ha úgy érzed, hogy ki kell menned akkor menj. Szerintem nem kéne annyira távolra menni. Egyébként mi a problémád? A technikád nem megfelelő, esetleg az edzettségi szintet? Gyenge vagy, vagy lassú? Mert az is lehet, egy kis plusz edzéssel kitudnád javítani a hibád. Ha viszont a hiba maga az edző akkor át kell menni egy másik terembe, lehet itt nálunk is jó edzőket találni csak sokáig kell keresni
2/4 A kérdező kommentje:
Az edzőm tökéletes, imádom, és Magyarországon ismert és elismert. Technikám jó, ráadásul balkezes vagyok, ami mégjobb. Csak annyi az egész, hogy annyira edzetteknek gondolom az ukránokat és az oroszokat, szívósak, masszívak, kitartóak és ezért.
2010. dec. 25. 15:12
3/4 Saten ҉ válasza:
Akkor a megoldás pofon egyszerű... szólj az edződnek, hogy ez neked nem elég :P
4/4 anonim válasza:
Fizess az edzőnek külön foglalkozásokért és azért is,hogy szerezzen neked komolyabb női sparring partnereket.Az meg alap,hogy minden versenyen indulj,ami csak van.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!