Álmom, hogy tűzoltó legyek, de lány vagyok. Tudom, hogy nem lehetek vonulós tűzoltó és nem is szeretnék az lenni. Van még esélyem valami másként elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 13:51
1/7 anonim válasza:
Nekem öcsém jelentkezett túzoltónak, hát megszenvedett vele,h bekerüljön.
Nem tudom,h van-e lehetőség, de ha van is arra készülj fel,h rengeteg alkalmasságin,teszten kell keresztül menned.
3/7 anonim válasza:
Biztos hogy lehetsz tűzoltó. A napokban olvastam, hogy a tűzoltóknál udvartakarításkor ejtették meg a beavatást: kikötözték a lányt valami póznához és vízsugárral meglocsolták (lemosták róla a ruhát) Szóval ha lányt avattak, lehet lány tűzoltó.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Önkéntes lehetsz lány létedre, keresd meg a közeletekben lévő önkénteseket és érdeklődj!
Hivatásos is lehetsz, de nem vonulós.
A "felavatott" csaj nem tűzoltó, hanem katasztrófavédelmis volt, és nem kötözték ki.
Talán pár év múlva vonulhatnak a csajok is, de ahhoz pl. a Munka Törvénykönyve vonatkozó jogszabályait kell módosítani.
6/7 anonim válasza:
Hazudd azt, hogy te valójában férfi vagy, csak átoperáltattad magadat. Nemhogy felvesznek, de talán még valami támogatást is adnak ebben az elcseszett világban...
7/7 anonim válasza:
Megnyugtatlak utolsó, hogy lehet, hogy elbaszott világ, de azért a tűzoltóság ezt nem tükrözi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!