Tetovált lány vagyok, kézfejen alkaron, egyéb helyen, két szakmám van de nem tudok elhelyezkedni! Milyen munkába nem baj ha tetovált az illető? (nem jelentéktelen firkák amugy)
Gyárakban például, összeszerelőtől kezdve a raktárosi munkán át, bármelyik részen el lehet helyezkedni, tetkóval is.
Amúgy engem már kétszer alkalmaztak tetoválással ruházati és sportboltban is:)
Csukló és vádli tetoválás.
24/L
Na látod, ezért kellett volna azokra hallgatnod, akik rossz szemmel nézték a tetoválást. Amúgy is nehéz munkát kapni manapság, de te még pluszban kicsesztél magaddal...
Inkább szedesd le, ha tudod.
Utolsó előtti vagyok.
Amúgy olyan rossz, hogy tetoválás miatt nem vesznek fel valahova, miközben lehet, hogy sokkal többre jutna Velünk a munkáltató, mint egy nem tetoválttal. Magyarán nem csak tetovált lehet rossz munkaerő. A tetováltak is ugyanolyan emberek...
Én is legszívesebben már teljesen kitetováltattam volna az alkarom, de hát tudom, hogy akkor megvagyok teljesen lőve sajnos:S
Igyekszem olyan munkahelyet találni, ahol minden rendben megy majd és ha elfogadják a tetoválás dolgot, majd akkor tetováltatom tovább magamat esetleg.
Ne add fel! Valami csak sikerül!
24\L
Már nem azért, de ez a tetoválás dolog nem csak kifogás a munkáltató részéről?
Nekem van OKJ-s szakmám, diplomám mégsem találok munkát lassan egy éve! Nincs egy tetoválásom sem!
Egyszerűen túl sok jelentkező van egy állásra...
Csak kifogásnak használják a tetkót. Ha nem lenne, mást mondanának hogy miért nem Te....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!