Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tetovált lány vagyok, kézfejen...

Kiscsajj kérdése:

Tetovált lány vagyok, kézfejen alkaron, egyéb helyen, két szakmám van de nem tudok elhelyezkedni! Milyen munkába nem baj ha tetovált az illető? (nem jelentéktelen firkák amugy)

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 15:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Hát, bevallom én is utálom a tetkót és nem is alkalmaznék tetkós munkaerőt. Illetve, de igen: Call Centerben minden további nélkül.

Bocsánat az őszinteségért. Leírom, hogy miért nem:

1. számomra a tetkó egyfajta deviancia

2. azért egy tetkósnak ezek szerint csak fontos a külsőség

3. egyes helyeken igenis elvonhatja a figyelmet

4. miért nem mondjuk az eszével akar kitűnni egy ilyen személy? miért más munkájával a testén akar villogni?

2010. aug. 19. 21:02
 12/12 anonim ***** válasza:
22%

"4. miért nem mondjuk az eszével akar kitűnni egy ilyen személy? miért más munkájával a testén akar villogni?"

Mert az nincs. Lásd kérdezőt: helyesen írni, fogalmazni nem tud, és névnek is egy ócska tucatnevet választott, szóval fantázia is nuku. Ráadásul még azt se volt képes helyesen leírni :>

2010. aug. 19. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!