Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elhájasodtam, újra gyúrás,...

Elhájasodtam, újra gyúrás, elöbb fogyózás és utána izomtömegnövelés vagy fordítva vagy akár egyszerre is?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mióta sikerült melót szereznem ( már lassan 2 éve ) , azóta nem volt idöm egyáltalán elmenni az edzöterembe, elötte persze elég sürün jártam és jól is néztem ki..

Sajnos most elhájasodtam keményen ( bár sokan mondjak , hogy egyáltalán nem), engem azért zavar , hogy meg tudom fogni a hasamon a zsírt + a karom és a mellem is zsírosodott + össze is zuhant.

Mi a véleményetek elöbb fogyoznom kéne és utána izomtömeget növelni vagy fordítva?

Félek hogyha elöször tömegnöveléssel kezdek , kajaodafigyeléssel, akkor is utánna ha kardiózok leadom a felszedett ´, megdolgozott izmot.

Véleményetek?

2012. nov. 16. 11:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyszerre nem tudsz zsirt leadni és izmot építeni, max az első pár héten, de az sem egy nagy mértékű változás. Ha sok a zsír, pl 8-10kg, akkor érdemes először egy részét lediétázni, de ekkor is mehet a súlyzós edzés. És persze min. heti 3-4 aerob is.
2012. nov. 16. 11:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi Montez!

Ìgy fogok tenni!

2012. nov. 16. 12:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Remélem ez a link segit valamit a céljaid elérésében

[link]

2012. nov. 20. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!