Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A bicepszem vastagabb mint a...

A bicepszem vastagabb mint a delta izmom és nagyon hüjén néz így ki pedig mind 2 re gyúrok mit tehetnék? :S

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Egész testre kell edzeni te nagyonokos :D Nem igazán értem , hogy mi köze a deltának a bicepszhez . Az egyik a hátizom egy rész , a másik a kar izma . Ha nagyon nagy probléma , akkor gyúrj többet karra . De ne csak bicepszre gyúrj , hanem tricepszre is . Nem igazán értem a problémád :S
2009. aug. 14. 15:56
 2/5 csatárbifsztek ***** válasza:
50%
a népi félreértést azért eloszlatnám: a deltaizom NEM a hátizom része, hanem a vállizomé.
2009. aug. 14. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Látom itt sok az okos...igazából kéne beszélned egy személyi edzővel vagy bemenni egy konditerembe és keresni egy olyan embert aki tud segíteni én is gyúrok már mióta de én még ilyet nem hallottam valamit nagyon elronthattál:S

de megpróbálok én is segíteni írd le ha bemész a kondi terembe mit csinálsz és hogyan mennyit stb...!

2009. aug. 14. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudom de aki nem tud helyesen írni, csak hüLYén, az ne tegyen fel kérdést.
2009. aug. 14. 18:16
 5/5 anonim ***** válasza:
jajj muszáj mindig belekötni egymásba énis sokszor félreírok mert sietek és szerintem az a lényeg hgy értelmes legyen
2009. aug. 21. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!