Ez jó protein jó egy testépítőnek?
Figyelt kérdés
olyan tejsavófehérjét kerestem, ami nincs ízestíve aszpartámmal, nincs benne mindenfajta színezék, egyéb hozzáadott cucc, olajak, genetikailag módosított olajak és semmi egyéb.
ez egy naturál testépítőnek elfogadható tápkeig?
2012. nov. 11. 17:36
11/18 anonim válasza:
A kérdésnél a link szerint 2225 ft a fél kiló.
12/18 anonim válasza:
Nálunk boltban 2700ft fél kiló :D De amúgy semmi baj nincs vele kicsit furcsa az ízetlen íze de dextrózzal még finom is:D
14/18 anonim válasza:
Akkor a Pólus centerben kell venni.:)
15/18 anonim válasza:
rendeltem már innen amúgy, előtte muszáj lerendelni mert nem tartanak semmit, és nem bent a pólusban veszed át, hanem kívül egy ház aljában. innen szereztem a 3 kilós biotech zerómat 15ért. :)
16/18 anonim válasza:
Bioboltba lehet kapni csak egy kis hasznot még dobnak az árára(felénk)
17/18 A kérdező kommentje:
ma néztem pl. Multipower (ez egy német cég) tejsavóizolátumát 7500 ft 750g. Okés, az minőségibb termék, de vele van olyan ízesítőkkel, amit nem bírok, pl. aszpartám. Na most ehhez képest ez a teljesen natúr tejsavó nem annyival rosszabb aminosav profilú, de olcsóbb és tuti adelék-színezőanyga és ízesítőmentes!
2012. nov. 11. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!