Ez jó protein jó egy testépítőnek?
Figyelt kérdés
olyan tejsavófehérjét kerestem, ami nincs ízestíve aszpartámmal, nincs benne mindenfajta színezék, egyéb hozzáadott cucc, olajak, genetikailag módosított olajak és semmi egyéb.
ez egy naturál testépítőnek elfogadható tápkeig?
2012. nov. 11. 17:36
1/18 anonim válasza:
kazein. lassú felszívódású.
2/18 A kérdező kommentje:
várj csak a kazein az a tejfehérje, ez pedig lactalbumin, tejsavófehérje. a kettő nem ugyanaz
2012. nov. 11. 17:40
3/18 anonim válasza:
első válaszoló, óriási tévedés!
A tej áll kétféle fehérjéből: a kazeinből és a tejsavóból.
De ez a fehérje már tiszta tejsavó. Rosszul értelmezed a cimkét.:)
4/18 anonim válasza:
jól van na, félreolvastam a termék tulajdonságait. :) bocs :)
5/18 A kérdező kommentje:
de Montez, mi a véleményed magáról a termékről? Jó lehet azoknak akik egyszerű szimpla primitív tejsavót akarnak tolni?
2012. nov. 11. 17:45
8/18 anonim válasza:
hol lehet iet kapni és mennyiér?mikor jó ezt tolni?
9/18 anonim válasza:
Gondolom bioboltokban van és mivel tejsavóprotein, ami gyors felszívódású, így jó edzés után és reggel is a zabpehelyhez. Edzés után pedig mehet hozzá pl dextróz, ha tömegnövelés a cél.
10/18 anonim válasza:
tudom én vágom a témát:Dcsak ez meglepett,beújitanám plussznak úgyis kezd fogyni a proteinem:Dmennyibe kerülhet valaki nem tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!