Help! Testépítés (fehérje) mi a véleményetek erről a fehérjéről? Ezt szeretném ma megrendelni csak nem tudom milyen? Az ára eléggé jó. Reggelre meg estére kellene vélemények?
én nem tudom ez miféle tejsavó de leírása alapján élelmiszer nem pedig kiegézsítő.
meg olyan adagja van mint egy tömegnövelőnek.
szóval nem tudom mit takar ez a szárított tejsavó de úgy tűnik nem ugyan az mit egy tejsavó protein.
estére egyébként nem lesz jó mert estére lassú felszívódású kell.
extrasz@r semmire nem jó!!
Ez csak szárított tejsavó, amiből nincs kiszűrve a tejcukor, azaz 70% a tejcukor és csak 11% a protein benne!
Ez NEM tejsavóprotein!!
Hát ha ez az amire gondolok, akkor elképesztő dolgok lehetnek a dizájner proteinek esetében is.
A szárított édes tejsavó egy kb. 11%-os fehérjét tartalamozó alapaynag, amit az édesiparnak, pl. a bonbon, fagyi, csoki gyártóknak árusítanak.
adagonként
tartalmaz RDA%
További összetevők
Száraz tejsavó 80 g
Magnézium 87 mg 23
Kálium 1512 mg 75.6
Króm 24 60
Kalcium 427 mg 53
B1-vitamin 0.26 mg 23.5
B2-vitamin 1.9 mg 135.7
B5-vitamin 3.97 66
B12-vitamin 2.17 87
D3-vitamin 8 mcg 160
Összetétel: szárított tejsavó, édesítőszer: szukralóz
Ez egy édes szárított tejsavó a cukrászoknak fagyi készítéshez, meg csoki készítéshez.
Hogy az Istenben van egy bodysboltban? A szukralóz kell még bele, nem eléggé édes? ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!