Edzés után fájdalom. Mit tegyek?
Pénteken hosszabb kihagyás után újra elkzedtem súlyzós edzést végezni. Bicepsz, tricepsz nap volt, és már 5 gyakorlatot végeztem, mindegyikből négy sorozatot. A végén úgy hagytam el a termet, hogy alig éreztem a kezemiet, alig bírtam felemelni, azóta pedig fáj ha kinyújtom őket. Ez lehet túledzés? Ha igen/nem, mit tudnék csinálni?
(Amúgy szerintem az is lehetett a baj, hogy edzés előtt szinte semennyi szénhidrátot sem ettem. Ez is okozhatta?
5 gyakorlat bicepszre és külön tricepszre is? Akkor az tuti túledzés. Ráadásul 4 sorozat?
Pihentetni kell és izomlazító krém az mehet.
Kevés ch nem lehet gond, mert sokan (most én is) kevés ch-n vannak, ha diéta van és mégsem sérülünk le. Ésszel kell edzeni. Nem megsemmisíteni kell az izmokat, ezer gyakorlattal, hanem intenzíven kevés gyakorlattal megedzeni és hagyni regenerálódni. Főleg naturálban erre nagyobb szükség van, hiszen nincs szteroid, ami meggyorsítja a regenerálódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!