Milyen otthoni gyakorlatokkal tudnám kisebbíteni a mellem? 23/N
Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 21:53
1/12 anonim válasza:
válaszd Mr. Stinson ingyenes mellkisebbítő műtétjét.
2/12 A kérdező kommentje:
Annyira nem gáz a helyzet, hogy műtétre menjek.
2012. nov. 10. 22:03
3/12 anonim válasza:
Szálkásító diétával és aerob edzéssel mindenhonnan fogysz. Nincs helyi zsírégetés, nem lehet csak az óhajtott területekről fogyni.
4/12 A kérdező kommentje:
A testem többi részé túl vékony vagyok, ezért is tűnik olyan nagynak a mellem, így nem olyan egyszerű a helyzet. Olyan gyakorlatot szeretnék amitől kisebb lenne a mellem, vagy csak legalább arányaiban kisebbnek tűnne.
2012. nov. 10. 22:10
5/12 anonim válasza:
De hidd el nincs olyan gyakorlat ami helyileg onnan fogyaszt, amit dolgoztatsz.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, persze értem. Nem is úgy gondoltam, hanem pl. ha edzenék rá, akkor azért vmennyi onnan is menne le. Plusz még, ha hátra és vállra edzenék, akkor kisebbnek látszanak. Vagy rosszul gondolom?
2012. nov. 10. 22:16
7/12 anonim válasza:
Végül is az izmosodás nem árt ebben igazad van. Végezhetsz súlyzós edzést vagy/és saját testsúlyos edzést, pl az un. fegyencedzést. Megvan könyvben is vagy le tudod tölteni torrentoldalakról. Nőknek is kiváló.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged!
2012. nov. 10. 22:26
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Majd én fogdosom, hátha kopik belőle:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!