Iskolában büntetnek testnevelés órán gyakorlatokkal?
Szerintem csak az olyan oktató büntett gyakorlatokkal tesi órán:
Aki utálja a gyerekeket
Nem ért az oktatáshoz
Kissebbségi érzése van
Nem érdekli, hogy szeretik-e az óráját vagy sem
Meg akarja alázni a tanulókat
Nem azt mondom, hogy tutyulgasd őket. Szerintem tarts mindig jó kemény órát, szivathatod őket nyugodtan, és meg is bosszúlhatod, ha rosszúl viselkednek, de vedd fel mellé a mosoly köntösét.
Legalább tegyél úgy mintha nekik akarnál jót, és legyél jó fej, segítőkész, közvetlen stb.
Soha ne akadj ki semmin, legyél mindig türelmes. Ők fogják a rövidebbet húzni osztályozásnál, ezt elhiheted:)
Nálunk ha valaki nem öltözik fel 3 percen belül (van mikor kevesebb), akkor 10 guggolás óra elején. Ha nincs felszerelése, akkor óra végén 20 térdfelhúzás a bordásfalon(akkor is, ha csak hiányos a felszerelése)
Ha pedig valaki rossz, akkor a bordásfalon kell lógnia.
Remélem bemelegítés nélkül csináljátok mindezt:D
Én úgy kivágnám az ilyen gyökér tanárt...
betonon futni a tüző napon?:D
Egyébként nem arra van a tesi óra, hogy a szerencsétlen gyereknek megtanítsák, hogyan kéne tartani a hátát stb., hogy ne legyen később gerincferdülése stb.?
Szerintem ezek le vannak fizetve, hogy írtsák a népet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!