Mennyi idő után lesz látszatja a kondizásnak?
Sok minden függvénye:
- genetika,
- étrend,
- tápkiegek,
- pihenés,
- napi fizikai megterhelés, stressz, stb.
Montez:
"Azért megnézném, hogy te pár hét alatt mennyire lettél izmos, mert én még 27 év kőkemény súlyzós edzés+ belőtt étrend után se mmerem magamra kijelenteni, hogy izmos vagyok. Szóval kicsit szerényebben azzal a pár héttel! :)"
Bocs, nem szerénytelenségnek szántam, amit írtam, és azt sem mondtam, hogy olyan kigyúrt lettem, hogy profi versenyen indulhattam volna. Csak annyi történt, hogy látványosan megizmosodtam ahhoz képest, amilyen előtte voltam, nem mintha foglalkoztatott volna az egész, mert mondom, ez munkától volt, nem konditermi edzéstől. Ennyi.
A szexrovatból jöttél, mi? :D
De ilyen hozzáállással inkább ne mocskold be a sportot. Már kimondtad a lényeget: nem olyan a személyiséged, hogy barátnőd legyen. A gyúrással sem lesz. maximum elmondhatod magadról, hogy meghúztál párszor valami üresfejű libát, akinek csak a tested kellett, az egész közben a lelked meg valahol egy sötét sarokban gubbaszt, hiszen semmit sem csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!