Mennyi idő után lesz látszatja a kondizásnak?
uh hát ez elég összetett dolog! :D
body.builder.hu
itt leírja részletesen.de röviden kb annyi,hogy fehérjét egyél meg szénhidrátot(abból a jófélét,ne a csokit),szedni szerintem ne szedj semmit,max fehérjeturmixot,mert én pl nem szeretem a nagyon kigyúrt srácokat.edzzél egyre nagyobb súlyokkal, és tarts 2 edzés közt 1-2 pihenőnapot(de akkor edzésen tedd oda magad,hogy bedurranjanak az izmaid).
Pár hónapa alatt kell, hogy látszódjon. A nők nem ezért fognak veled szóba állni, hanem fontosak az egyéb belső értékek is.
Na de ezt figyu:
Tömegnövelő étrend: legyen napi 2-2,5g x testtömegkg fehérje és 5-6g x testtömegkg szénhidrát (ch). Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.
ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség
zsír: omega3, lenmagolaj.
mintaétrendek: [link]
Kezdőknek heti 3 napos teljes testes edzés kell 2 hónapig:
Majd végezhetsz utána 1-2 hónap un. A-B-A, B-A-B edzést:
Utána válthatsz heti 3-4 napos osztott edzésre, ahol már heti egyszer dolgoztatunk meg egy izomcsoportot, de akkor keményen és több gyakorlattal.
Üdv Montez!
1.: Köszönöm a tippeket (meg az előtted szólónak is).
2.: Igaz,hogy nem ezért állnak szóba,de a belső értékeim (már ha vannak) közel sem elegendőek. Ha külsőre nem jövök be,akkor cseszhetem az egészet.
Szerintem egy év alatt egy gyenge strandfazont azért lehet hozni. Egy jó fizikumhoz évek kellenek. A nők szerencsére jóval igénytelenebbek a testépítőknél ilyen tekintetben :)
Remélem megszereted ezt a sportot menet közben mert elég szar, ha ez a motivációd.
Ennek két oka van:
-Ha eredményes akarsz lenni akkor életmódváltásra van szükség. Számos dologról le kell mondani amiről csak egy nőért nem biztos, hogy megéri mikor átlagos és átlagon aluli külsővel és fizikummal rendelkező embereknek olyan nőjük van, hogy csak nézel. //ebből is látszik, hogy inkább a szociális készségeiden múlik a dolog mint a külsőn//
Ha nem vagy extrém mód motivált akkor nem könnyű tartani a rutint.
-Mi lesz ha lesz barátnőd? Továbbra is motivált leszel, vagy szép lassan felhagysz az edzéssel? Ilyen helyzetben nem nehéz elkényelmesedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!