Így továbbfejlődhetek bokszban?
Figyelt kérdés
Már jó ideje volt, hogy bokszoltam fél évet intenzíven, kis csoportban (tehát az rendes helyen mondjuk olyan 1 év lehet). Azóta konditerembe járok. Most újra bele szeretnénk kezdeni a bokszba, csak mindkettőre sajnos nincs keret, viszont van kesztyű meg bandázs itthon és elkezdenénk intenzívebben kesztyűzgetni (plusz egy bokszzsák vétel is esélyes, meg egy reflexlabda).
Szerintetek van értelme, mert hülyeséget azért nem csinálunk, egy alap szint azért megvan. A továbbiakat meg videók alapján begyakorolnánk (kombinációk stb.) Van esély a fejlődésre?
2012. nov. 1. 20:10
1/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez nem ér fel egy bokszedzéssel, főleg állóképességben kicsit másabb, de azért nem is bokszolók akarunk lenni, hogy végigtoljunk egy 12 menetes meccset:)
2012. nov. 1. 20:11
2/6 anonim válasza:
Az ilyen sportok otthoni végzésével az a probléma, hogy nagyon könnyen rosszul tanulod meg a technikát, és ezáltalán nem leszel olyan hatékony. Az edző viszont ki tudja javítani a felmerülő problémákat, én ezért nem ajánlanám otthonra.
3/6 anonim válasza:
Igaz amit az előző írt,de a bokszzsák nagyon jó kis gyakorlat,az mehet nyugodtan.
4/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van, de edzőnél azért az alapokat és azokon túl megtanultunk dolgokat, amihez már csak gyakorlás és gyakorlás kell.
2012. nov. 1. 22:31
5/6 anonim válasza:
ha alap szint megvan akor egyátalán nem hűlyeség csak mikor zsákolsz vigyáz hogy ne ejtsd le a kezed soha dehát ezt te is tudod hogy érted hogy kiscsoportba bokszoltál?
6/6 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy edzésen kevesen voltunk, ergo több ideje volt az edzőnek személyesen foglalkozni mindenkivel .
2012. nov. 4. 00:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!