Hogyan tudnék felszedni pár plussz kilót?
Tudom elsőre elég érdekesen hangzik a kérdés :D de sajnos elég vékony vagyok (200cm vagyok és 85kiló) szeretnék felhízni egy 5-10 kilót
Itthon van egy fekve padom és pár egykezes súlyom szóval súlyzós edzéseket csinálgatok, nem mondom hogy egy konditerem szinten de azért jobb mint a semmi a plussz heti kétszer-háromszor rendszeresen kosarazok is. esetleg valami étrendet tudnátok adni? esetleg valami étvágyfokozót? mert a legnagyobb gondom az hogy sajnos NINCS étvágyam sem igazán :\
tudom most a túlsúlyosak hülyének néznek, vagy megmosolyognak de komolyan simán kibírnék egy napot minimális kajálással ha nem figyelnék rá és próbálnék enni mindig, de sajnos nem tudok sokat enni egyszerre... van hogy pár falatot bekapok és egyszerűen jóllakottan érzem magam. ezáltal van amikor nagyon keveset eszek egy nap (ha pl sok dolgom van, vagy akármi) szóval ebből kéne valami kiút :D
köszi előre is! 18/f
Hogyne lenne kiút. Legyen egy jó multivitaminod, pl mega daily one, vitabolic, multi pro, stb és megfelelő étrend:
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!