Testet szeretnek epiteni min 5kilo izmot akarok felszedni valaki mondana olyan gyakorlatokat ajanlani ehez amit tudok egykezes sulyzokkal vegezni es h hany db-ot csinaljak beloluk? Es menyi idon belul fog meglatszani?
1. Szerinted én nem tudnék neked millió gyakorlatot mondani? Csak 27 éve végzek testépítést. Gondoltam, hogy hasznodra lenne, ha elolvasnád az alapismereteket, hogy legyen némi fogalmad a dolgokról. Abban ugyanis vannak edzéstervek is.
2. Hiába mondanék neked a saját edzéseimből dolgokat, neked még teljesen más kell, mert kezdó vagy.
3. Az edzés csak egy része a dolgoknak, a kaján múlik a legtöbb, és azért is linkeltem az alapismereteket, hogy lásd mit kéne enni, hogy fejlődj is.
4.Ha nem lett volna jó a válaszom már rég beírtak volna vagy tizen, hogy milyen hülye vagyok, de én a lehető legjobbat linkeltem neked.
5. De mivel rendes gyerek vagyok mégis ssegítek, ahogyan te gondolod:
Ezt kéne 2 hónapig végezni: [link]
majd utána válthatsz osztott edzésre, amit az oldalon szintén találsz.
ehhez kell tömegnövelő étrend is:
Tömegnövelő étrend: legyen napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg szénhidrát (ch). Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.
ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség
zsír: omega3, lenmagolaj.
mintaétrendek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!