Elég vékony vagyok szeretnék, felszedni pár kilót. Járok kondiba most vettem egy protein 80 nevű készítményt. Hogyan használjam, h minnél hamarabb eredményt érjek el. Mit egyek mellé?
Tömegnövelő étrendet egyél mellé és ezt egészítsd ki a proteinnel. Ha vaterás olcsó valami, akkor az nem volt túl jó ötlet. Azokban nem sok fehérje van mérések szerint.
Egyébként edzés utánra kellene elsősorban + tenni kellene hozzá 40-50g gyors szénhidrátot (dextróz, vitargo, stb).
Reggel is teheted a zabpehelyhez, de gyors ch csak edzés után menjen hozzá.
Tömegnövelő étrend: legyen napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg szénhidrát (ch). Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.
ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség
zsír: omega3, lenmagolaj.
mintaétrendek: [link]
Írtam, hogy edzés után a legfontosabb, akkor kellene belőle anyi, hogy a fehérjetartalom testtömeg/2 legyen grammban. Tehát ha pl 70 kiló vagy, akkor kell 35g fehérje edzés után rögtön, de mivel csak pl 80%-os a proteined (ugye 100g-ban van 80g fehérje), így azzal is számolni kell, tehát a készítményből kell kb45 g, hogy 35 g fehérjét vigyél be.
Tömegnöveléskor a proteinhez kellene 40-50g gyors szénhidrát is, ahogy írtam.
És reggel is tehetsz egy adagot a proteinből zabpehelyhez.
"köszi montez, de hogyan kell ezt a cuccot használni, és jó ez egyáltalán?"
Nem tudom hoyg egyszerü parasztifjak minek akarnak kondizni ? Nem elégszel meg a ganézással ?
1. Ha rendes boltba vetted akkor rá van írva hány g kell mennyi ml vízhez vagy tejhez...
2. Montez elmagyarázta... mért tetted fel ujra a kérdést ?
Paraszt inteligenciádnak magas a szint??? Elmondom hogy értsed is. Fogj egy mérőkanalat mérj ki 45grammot tedd bele egy kis tejbe és keverd el! Ilyen egyszerü a dolog ...
ÉRTED?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!