Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítés és drog?

Testépítés és drog?

Figyelt kérdés
van egy osztálytársam rendszeresen eddz évek óta nagyon keményen tényleg versenyzést is tervez későbbre nagyon jó formája van csak sajnos még mielőtt edzett drogozott,mondhatni innen menekült át az edzésbe sok évvel ezelőtt,mostmár az edzésnek él teljesen de néha elmegy még bulizni ahol bekapkod egy két dolgot..sokszor mondja hogy teljesen összeesett?de mi ez hogy összeesett?nem nagyon szoktam látni rajta mindig hatalmasnak tűnik a karja,de ilyenkor mindig tök ideges,teljesen lefogyot mindig mondja,létezik hogy a drogtól elvesznek az izmai?nem nagyon értek hozzá bocsi ha hülyeséget kérdezek:$
2012. okt. 27. 15:49
 1/4 dirtboy ***** válasza:

mint látod is nem arról van szó hogy tényleg elvesztené az izomzatát hanem az hogy ő látja magán a picike változást is amit te nem veszel észre.

hogy ez drogtól lenne nem hiszem,nem minden nap ugyan úgy fest az ember,teljesen természetes dolog.

persze a drog nem kéne de jelen esetben nem arról van szó hogy a drog építi le az izomzatát.

2012. okt. 27. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:
én is használok néha aktív testépítőként,de nem függőségi okokból hanem,néha amikor már nagyon be vagyok zsírosodva,tényleg ritkán 3havonta 1szer egy éjszaka,speed vagy eksztáázi 2-3gramm,olyan szinten kihajtja belőlem a vízet hogy pfúúúh,másnap vékonyabban ébredek általában 2kilót fogyok ilyenkor,viszonylag jól leszálkásodok,na nem azt mondom mert tudom hogy ezét kapok majd a fejemre,hogy a szálkásításhoz drog kell nem!de nekem "jóttesz".szal szerintem a spanodból is csak kiment a víz ilyenkor,egyébként vannak testépítők akik dorogznak nemis kevesen de ők nyomnak durvább dolgokat is
2012. okt. 27. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:

nem építi le,hanem ilyenkor 2-3 napig nem eszik,vagy csak alig.

erre reagál az izomzata,a kaja hiányra.

meg azért befűrgézve,átugrálva az egész estét,szinte megállás nélkül,kalóriát is éget rendesen,ami nincs visszatöltve.

szóval egy ilyen éjszak olyasmi,mintha lefutná a maratont,de utána nem pótolja a tápanyagot.

2012. okt. 27. 17:03
 4/4 A kérdező kommentje:
annyit eszik mint egy disznó,folyamatosan,buli után is mégjobban tömi magába a kaját,köszi a válaszokat:)
2012. okt. 27. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!