Szójaprotein egész nap? Lent.
Normális esetben semeddig.
Mivel a helyzetedhez mindenképpen így akarsz alkalmazkodni, ezért addig amíg nem lesz pénzed.
A kib.aszott sz.ar szója ennyivel olcsóbb mint a hús? Valami csirkefarhát, belsőség vagy akármi NORMÁLIS ÁLLATI fehérjeforrás nem olcsóbb, ez egészen biztos?
napi 7 kajámból 4 szója, és meg vagyok vele elégedve... de te egész napra azt tervezel, szerintem se olyan jó ötlet
22/L
és ilyenkor ne szóljon be az ember.. én is írok valami hülyeséget amit büszkén vállalok.. mondjuk napi 3 étkezésemet az egyetemről teszi ki 1-1 hallgató, és jól megvagyok.
Nem eszünk szóját, én nagyon ajánlom hogy mielőtt az Update-osok sorsára jutunk, szokjunk le róla.. : /
Melyiket válasszam? A szóját ezért ne?
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
H.Pisti
én kutyakajából oldom meg a fehérje bevitelemet ! és ez nem vicc. 100 g-ra vonatkoztatva 23 g fehérjét és 19 g ch-t tartalmaz. és egy kilót már vehetsz 300 Ft-ért.
üdv
H.Pisti
a kutyatápok bevizsgálását sokkal komolyabban veszik, sokkal több szabályhoz vannak kötve. ráadásul van olyan ami pro- és prebiotikumokat is tartalmaz a jobb emésztésért. én jó pár hónapja eszem és semmi bajom, most hogy komolyabban belegondolok fittebb is vagy... nem érzem magam kutyául :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!