1 éve járok edzeni (testépítés) és még csak 15 éves vagyok. Az izmaim már egész szépen kifejlődtek, pedig néha szoktam dohányozni, és 1-1 buliban alkoholt is fogyasztok, ez így összességében a gyúrással együtt árthat-e a fejlődésemben?
Egyenként nem, összességében igen. Az erős dohányosok is így kezdték, néha rágyújtottak egy-egy szálra. Az alkoholisták is így kezdték... Te tudod, mire jó, de ha rákattansz a cigire és/vagy a piára, akkor vége. És sajnos nem tudhatod, hogy rákattansz-e vagy nem - ez nem akaraterő kérdése. Ha választanom kellene, a cigit hagynám el, mert az nagyon addiktív (és büdös + drága). Az alkoholizmushoz több idő kell.
Tehát igyál pár üveg sört, vagy pár pohár bort, ha jól esik, a cigit pedig felnőtt módjára lökd vissza: csak a gyerekek dohányoznak.
Hetessel egytértek - ha nincs minden nap buli :-D.
Figyu, minden normális felnőtt vagy leszokott (nehezen, de én is leszoktam fél éve), vagy próbál leszokni. Csak a gyerekek dohányoznak lelkesen. A felnőttek kényszerből.
Nézd, az nembaj ha egyszer-egyszer lecsúszik egy sör, vagy egy pohár ital, ünnepekkor, vagy egyéb alkalmakkor nyilván kell is a társaság miatt. Ez nem fogja meghatározni a sportkarriered.
Viszont a cigit hagyd el tényleg. Drága, büdös, őszintén, mire jó akár egy szál is?
Igazi bodys nem szív el egyet sem, inkább élj egészségesen, hidd el hosszútávon kifizetődőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!