Humoros testépítő póló?
sziasztok,
szeretnék saját tervezésű szöveget nyomtatni pólóra, ehhez kéne ötlet.
eddig ezeket találtam ki, ami szerintem kreatív, megmosolyogtató lehet:
-Running? Dont kiddin' me, im a bodybuiler!
-NO. Im not on steroids, but thanks for asking.
valakinek még valami tipp?
köszönöm
ezek jók, de vannak hasonlók:
Én egy olyat csinálnék, hogy az elejére az van írva, hogy "CSIRKEMELL".
A hátára meg annyi, hogy "MONDTAM:"
NO. Im not on steroids, but thanks for asking.
pár napja láttam facsén... bizti te találtad ki...
Huhh a gyúrospólók-on elég flegma szövegek vannak :D
Én Scitec-es pólót sem akarok még venni, mert a metrón leül velem szemben egy profi méretű testépítő és az arcomba röhög :D
Hát még ha az van rajta, hogy : "A te edzésed nekem csak bemelegítés"
3-as: én meg nem láttam fészen, de nagyon ezen van most a hangsúly,valóban...
utolsó: azért nem gyakran találkozni komoly testépítővel, a másik meg az, hogy ahova én járok terembe ott én a "nagyok" közé tartozok, úgyhogy csak nem nevetnek ki, meg itt nem is az arcozáson van a lényeg, hanem szerintem ez inkább vicces.
Jó szövegeket én is szívesen veszek.
Mert ugye a gyúróspolókon 5.000Ft a poló ára, ami rablás.
nagyon kötözködős vagy utolsó és buta is.
szerinted hogy kerestem volna rá gugliba ezzel a szöveggel a pólóra, ha nem én találtam ki?
mellesleg mi az, hogy ellopom valakinek ez ötletét? talán copyright?? de ha ennyire érdekel, akkor azért, mert ha 5pólót rendelek neten, akkor kedvezményt kapok, és eddig csak 2 szöveg van, ami tetszik.
annyira szeretem, hogy mindig van itt egy önjelölt igazságosztó, akinek akkor hatalmas nagy az igazságérzete, hogy kötelességének érzi itt megosztani az agymenéseit.
What the fuck have I become?!
Ilyet nyomtatok én, de birtok ti is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!