Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez a "diéta" megfelelő lenne...

Ez a "diéta" megfelelő lenne arra, hogy leszálkásítsak?

Figyelt kérdés

Reggel 6:00 - 1 db Thermo Grenade kapszula

6:50 - 3-4 db tojás, 1 sárgájával

10:20 - 1 halkonzerv 1 szelet kenyérrel

12:15 - 1 "normál szendvics" (vaj, vmi zöldség, vmilyen szalámi)

14:30 - 2. Thermo Grenade kapszula

16:00 - Otthoni kaja, lehetőleg minél fehérjedúsabb.

olyan 18-19 óra felé elmegyek futni, vagy ha van idő akkor gyúrok, utána futok.

Kondi és/vagy futás után 1-1 protein shake (Aktivlab)

Este valami nagyon fehérjedús, lehetőleg hús...

Azért ilyen "necces" az úgynevezett "étrendem" mivel csak 16 vagyok, és örülnék, ha ez is sikerülne.. :/

70kg 175 cm vagyok.

Most kreatin kúránál tartok, ezt a diátázás cuccot karácsony felé gondoltam.

Min változtassak? Tudom, elég trehány, de csak ez van. Ahol tudok, ott hússal helyettesítek.

Szerintetek?

2012. okt. 26. 22:29
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, meg 1 reggeli mellé/helyett befér még 1 shake.
2012. okt. 26. 22:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha karácsony felé, szünetben csinálnom, akkor heti 5x futás, este, olyan 1 órát. Heti 4-5 súlyzós edzés.
2012. okt. 26. 22:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem annyira jó így: a halkonzerv az milyen lenne? Max vizes tonhalas cucc lenne jó és nem fehér kenyérrel.

Az otthoni kaja megfogalmazás az bármit jelenthet. Legyen sovány hús, kevés összetett ch és zöldség.

Eleve zöldséget nem is látok, pedig fél kiló mehetne naponta az emészthető rostok és a savasodás elkerülése miatt.

Edzés után a proteinhez kellene glutamin, ha pedig a súyzós után van aerob edzés, akkor a súlyzós után BCAA és/vagy glutamin, majd a kocogás és utána mehet a protein shake. De jobb külön időpontra tenni a kétfajta edzést.

A menyiségek sincsenek mindenhol feltüntetve, pedig szálkásításnál ez a lényeg, szóval nem így kell ezt, hanem:

Szálkásító diéta: napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1,5-2,5g*testtömegkg szénhidrát (ch).

A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.

ezekből kellene összerakni az étrendet:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz étrendeket is: [link]

2012. okt. 27. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!