Zsírbevitel diéta alatt?
Mit, és mennyit?
Extra szűz oliva olajam van itthon, ez megfelel-e? Ugye opció még a lenmagolaj, halolaj. Az éven Kínában vagyok cserediák, így elég nehézkes efféle dolgok beszerzése, de lenmagolajat már láttam boltban.
Gyógyszertárban megkérdeztem ma a halolajat, terhes nőkkel hirdetve, megfelel-e ez testépítéshez, vagy ez egy terhes nőknek szóló kiadás? 700ft 30 kapszula.
Mit gondoltok mit vegyek, hogy csináljam?
xtra szűz oliva, meg lenmag mehet, annak függvényében hogy milyen diétán vagy, mennyi a ch.
halolaj meg jó lesz az a kapszulás, viszont abból napi 3 szemet be kéne szedni legalább, ami nem olcsó mulatság, de deal with it. mct olaj is jó lehet, az is jó drága, de én előszeretettel alkalmaztam anno, jó volt.
Inkább a lenmagolaj menjen, mert abban 50% az omega3 zsírsavak aránya, az olivában pedig csak 1-2% és pont az a gond, hogy abból (omega3-ból) nem fogyasztunk eleget. A növényi olajokban az omega3 az Alfa linolénsav (ALA), de kellenek állati eredetű zsírsavak is, mint az EPA és DHA. Ezek is omega3 zsírsavak. Ezek pedig a halolajban találhatók meg, ezért kell az omega3 lágyzselatin kapszula is. Az EPA és DHA mennyisége minimum napi 300mg legyen összesen.
Reggel és este is menjen 1-1 kanál lenmagolaj.
Köszi a válaszokat!
Vettem halolajat: 100 kapszula, 1 kapszula 1 g.
100g-ban van 11,4g DHA, 14,3g EPA.
Szóval akkor 1 db kapszula-->114 mg DHA, 143 mg EPA. ez összesen 257g egy kapszulában. Montez 300grammot írt minimumként, a dobozra pedig az van ráírva, hogy napi 4 kapszulát vegyek be, az soknak tűnik.
2800ft volt ez a 100db, reggel-este elég 1-1 darab, és akkor elég 50 napig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!