Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan bontsam le a combizmomat?

Hogyan bontsam le a combizmomat?

Figyelt kérdés

sziasztok! Többen is mondták, hogy túl izmost a combom és ezért vastag. Én is így látom, de nem tudom, hogy hogyan legyen vékonyabb. Heti 3 szor atlétikázom, olyankor kondizunk és leginkább a combra erősítünk. Hallottam arról, hogy ha nem eszünk sokáid akkor lebontja a szervezet magától. De mi rá a grancia, hogy pont a combomról és nem máshonnan? Abba kéne hagynom az erősítést a combomra, vagy folytassam?

Nem értek a témához ezért kérdezek, szóval a bunkó beszólásokat inkánbb tartsák meg maguknak az illetők.

a válaszokat közönöm!:) 14/L

2012. okt. 26. 19:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nem az izomtól túl vastag, hanem a rajta levő zsírtól. 14 évesen, főleg lányként nem tudsz olyan óóóriási izomtömeget magadra szedni. Diétázz!
2012. okt. 27. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!