Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan bontsam le a combizmomat?

Hogyan bontsam le a combizmomat?

Figyelt kérdés

sziasztok! Többen is mondták, hogy túl izmost a combom és ezért vastag. Én is így látom, de nem tudom, hogy hogyan legyen vékonyabb. Heti 3 szor atlétikázom, olyankor kondizunk és leginkább a combra erősítünk. Hallottam arról, hogy ha nem eszünk sokáid akkor lebontja a szervezet magától. De mi rá a grancia, hogy pont a combomról és nem máshonnan? Abba kéne hagynom az erősítést a combomra, vagy folytassam?

Nem értek a témához ezért kérdezek, szóval a bunkó beszólásokat inkánbb tartsák meg maguknak az illetők.

a válaszokat közönöm!:) 14/L

2012. okt. 26. 19:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Ne bontsál le izmot. Koplalással valószínű, hogy máshonnan is veszítesz izmot. Nem gond az izmos comb, ne legyen rajta sok zsír és jól fog az kinézni.
2012. okt. 26. 19:49
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
2012. okt. 26. 19:51
 3/11 SSanchez ***** válasza:
100%
Szerintem a zsír miatt vastag, diétázz és biciklizz, kocogj mellette:))
2012. okt. 26. 19:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs az az isten, hogy egy 14 éves lánynak _túl_izmos_ legyen a combja. Azok a tornászok, akik 5-6 éves koruk óta keményen nyomják az ipart 14 évesen tök vékonyak. Zsír lesz az szerintem is. Koplalni nem érdemes, mert egészségtelen. Kerülni kell az egyszerű szénhidrátok bevitelét (cukrok, kóla, finomított liszt), a rendszeres mozgás ebben a korban mindent elintéz. Helyi zsírégetés természetesen nincs, a felhalmozódás helye egyénenként változhat.

De amúgy had kérdezzek valamit: mihez túl vastag egy 14 éves lány combja?

2012. okt. 26. 20:15
 5/11 A kérdező kommentje:
hát, kb 2 és fél marokkal lehet átfogni.:D
2012. okt. 26. 20:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát ez így nem sokat mond, mert egy kislány marka és egy felnőtt férfié közt van némi különbség.:)

De mindegy is. Szerintünk nem lehet túl izmos, némi zsír lehet rajta + túlaggódod kicsit.

2012. okt. 26. 20:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Pics or didnt happen
2012. okt. 26. 20:32
 8/11 NagyonGonosz ***** válasza:

Ho-ho-hó ha szálkás lennél és úgy lenne nagy(=jó) combod biztos nem aggódnál miatta :)

Szerintem szálkásíts.

2012. okt. 26. 20:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Képet!:) Elég ha az alsótest látszódik! ;)
2012. okt. 26. 20:44
 10/11 SSanchez ***** válasza:
Kis perverz:)
2012. okt. 26. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!