Hogyan "bontsam" szét a fegyenc edzést?
A bontsam szó alatt azt értem, hogy egy nap melyik testrészekre edzek? mert a könyvben ez nincs beosztva, hogy mell-láb, hát-váll stb... vagy csináljam úgy hogy egyik nap mell, másik nap láb, harmadik nap hát stb...?
előre is köszi. :)
Köszi!
És az Edző sorozat az mit jelent? Mert ugye 1 nap 2 izomcsoport mint pl az egyiknél fekvőtámasz és lábemelés, akkor gondolom ott nem azt jelenti az edző sorozat h pl. 2x20 fekvő meg 2x20 lábemelés.
Köszi előre is a helpet. Ha esetleg nem lenne érthető ahogy leírtam teszek fel képet is a könyvből, hogy mit nem értek, csak szóljatok. :)
Itt leírtam az én módszeremet.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Azt sajnos nem írja hogy hány fajta fekvőtámaszt és lábemelést vagy egyéb gyakorlatot kell megcsinálni egy edzésen, csak azt hogy mikortól léphetsz egy következő gyakorlatra (pl.: 1. lépés-fekvőtámasz falnál 3x35, ha ez megvan csak azután léphetsz tovább a 2. lépéshez (fekvőtámasz előredőlve)
De gondolom hogy nem kell minden edzésen megcsinálni mind a 10 fajta fekvőből az összeset 1-től-falnál való fekvőzéstől a(z) 10.(mester lépés)egykezes fekvőig, haladó ismétlésszámmal, vagy tévednék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!