Mi az a fegyenc edzés?
ez ilyen saját súllyal végzett edzés.tolódzkodás húzodzkodás fekvőtámasz ilyesmi.erőnléthez nem rossz,de messze van látványra egy konditermes edzés eredményétől.szerintem tűzoltóknak meg ilyen harcművészeknek tök jó,hasznos dolog.
de nem kell összekeverni a testépítéssel,nem arról szól h kurv*izmosak lesznek,hanem h a meglévő izomzatuk,injaik erősödnek meg.mindekettőnek megvan a saját értelme,a fegyencedzés állóképesség és erőnövelés nem pedig erő és térfogat mint a testépítés.
A fegyencedzés egy nagyon jó és szép dolog DE! Van benne jó pár oldalnyi hülyeség, ami konkrétan tiszta üzlet, az a lényeg, hogy lehúzza a testépítést. Ezért van az, hogy a testépítők (jogosan) szidják magát a könyvet és annak használóit.
A fegyencedzés ad egy jó, szálkás izomzatot, de ez egy átlag sportoló (pl egy tornász vagy úszó) izomzatának felel meg. A fegyencedzéstől 70 kg-san nem leszel kétajtós szekrény, és hatalmas bicepszed sem lesz, csak a kondis edzéstől. Viszont elég jó erőnlétet és állóképességet ad, és mind a naturalitás, mind az eszköznélküliség mellette szól. De ezzel túlságosan látványos izomzatot nem fogsz elérni, ahhoz megfelelően felépített konditermi edzésterv és szigorú, fehérjedús táplálkozás szükséges.
fegyencedzés= olyan eszközökkel történő edzés, amelyek egy börtöncellában is rendelkezésre állnak. Ergo ezek többsége a testsúlyra alapul.
nem olvastam a könyvet, csak hallottam róla. viszont testépítettem vagy 8 évet, és azt kell mondanom a "fikagépeknek", hogy a mai konditermi átlag színvonalát messze meghaladó fizikumot lehet kiépíteni saját testsúlyos edzéssel. nem leszel akkora, mint egy versenyző, de a hobbisták szintje simán elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!