Ha abbahagyom a tömegnövelőt, akkor visszafogyhatok?
hát eléggé nem látod át ezt.)
Ha beviszel tömegnövelőből egy bizonyos tápanyagmennyiséget és az később nem lesz, akkor természetesen fogyni fogsz. De ez történne akkor is, ha sima szilárd kaja lenne és azt hagynád el. A tested nem tudja megkülönböztetni, hogy most ez tápkieg, akkor összeesek, ha meg szilárd kaja, akkor marad az izom. Nem. A szervezet azt észleli, hogy elmaradt pl. 300kcal.
Ha ezt pótolod megfelelő kajával, akkornem fogysz visza. Ilyen egyszerű, de itt van a cikk:
73 kg-os voltam és elkezdtem tömegelni ,
Heti 4 edzés ,4 hónap után már 84 kg-os voltam.
Abbahagytam a tömegnövelőt egy hónap alatt visszafogytam 81 kg-ra,amíg edzettem az a súly be is állt .
Aztán a kondizást is abbahagytam csak úszni járok meg futni,kerékpározni meg igazi sportokat csinálok meg napi 500 felülést meg 100 húzóckodást meg fekvőt.
Most a súlyom 78 kg ,szóval igen lemegy a felszedett súly még ha edzel is valamennyi
ha annyit eszel,mint egy 60kilós,akkor 60kilós leszel te is.
ha meg annyit eszel,mint egy 95kilós,akkor előbb utóbb 95 kiló leszel.
a kajától fogsz nőni.
a tápkieg csak egy nem kötelező plusz.
röviden egyél napi fél kiló rizsát,meg egy kiló csirkecombot:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!