Barátnőm lassan izmosabb mint én ti mit csinálnátok?
NagyonGonosz ink. cikinek érzem. Én úszni járok de most már erősen gondolkozok h kondizni is járjak mellette. Am persze nem ilyen szálkás mint a képen de azért hasonló alakja van.
Az edző mondta h ha komolyabban gondolja még versenyre is mehetne majd később. Csak így meg még nagyobb lenne a diferencia köztünk.
Oké, hogy koxolnak, meg koxolhatnak, de szerintem elérHETő valami hasonló, ha ügyes az illető. Nehogymár ehhez is muszáj legyen a kox.. :(
De hogy ne offoljunk, kiemeltem az ilyen kérdésemet :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Ha nem versenyszerűen úszol (ahol a + tömeg csak hátráltatna) akár edzhetnétek együtt is (teremben.
Amúgy meg off szezonban az általam linkelt hölgynek is egy kellemes bikini modell formája lehet. (mondjuk valószínűleg a háta és a válla komolyabb)
Én időnként szoktam fotózni és már egy ideje rájöttem, hogy egy nőnek nem kell kidolgozottnak lennie, hogy szép legyen. Sok modellnek van egy kb jó combja és ennyi, 0 hát,0 kar,0 váll, persze nincs sok zsír rajtuk :) Gondolom a derék csípő arány a meghatározó.
Biztos, hogy meglepődnék, mert a szurizásokat nem teszik fel jutúbra :D De azért a versenyzés egy teljesen más világ, oda tényleg a legszuperebb forma kell, de egy hobbista csajnál nem baj, ha lassabban éri el azt a formát. Lehet az zavar meg, hogy a versenyzők teljesen szálkásak, míg egy hobbistánál van zsír, ami elég ahhoz, hogy lényeges különbség legyen izomméretben, de ahhoz meg kevés, hogy annyira zsírosnak tűnjön. De én reménykedek a végsőkig :D
És majd tesztelek is amennyire lehet, barátnőmnél úgy néz ki, beválik a krea :D
ah,te rohadt mázlista:D.
én a helyedben letérdelnék,összetenném a két kezem,és ezt üvölteném-köszönöm istenem,hogy egy ilyen nőm van!
beszéljen a személyi edzővel,aztán menjen fitnesz modell versenyre a kicsike.
te meg szakadj le róla,hogy találjon magának egy igazi férfit:P.
Tények:
1: a barátnőd egy éve gyúr, meglátszik rajta, egyre csinosabb.
2. Te viszont eléggé selejt darab lehetsz, ha egy nő egy év edzéssel olyan izmos lesz, mint Te. Bocsesz a nyers fogalmazásért.
Na és akkor nézzük a párkapcsolatok szociálpszichológiáját. Tudod mit akarnak a nők egy párkapcsolatban? Biztonságot. Érzelmi biztonságot, anyagi biztonságot, fizikai biztonságot.
Fizikai biztonság: Egy nő azt akarja érezni, hogy a pasija meg tudja védeni (őt, és a gyerekeiket) bármilyen veszedelemtől. Szerinted erre képes vagy, amikor akora vagy, mint a nőd?
Anyagi biztonság: A nők közismerten a pénzre hajtanak. De nem azért, mert kapzsik, hanem mert ha pénzes palijuk van, több lehetősége lesz a gyerekeiknek.
Érzelmi biztonság: minden nő arra vágyik, hogy legyen egy férfi mellette, akihez odabújhat, aki megvígasztalja.
Na te mit tudsz adni a csajodnak? Érzelmi támaszt? a pisis féltékenykedéseddel? Fizikai biztonságérzetet? nemár! Max a lóvéddal tudod magad mellett tartani. De akkor csak fejőstehénnek kellesz, majd a konditermi bikákkal fedezteti magát :D te meg neveled a zabigyerekeket :D
szal barátom, szembe kell nézned azzal, hogy a Bnőd túlnőtt rajtad. Nálad sokkal jobb csókák fogják csapni neki a szelet, csak idő kérdése, hogy rájöjjön, jobbat is megszerezhet nálad.
Persze szakíthatsz is vele, de kb 5 perc alatt felszed majd egy új faszit. Úgy lép át rajtad, mint egy koszos lábtörlőn.
Wellcome to the real world.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!