Ez jó edzés típus?
Figyelt kérdés
Mostanában elkezdtünk úgy edzeni pár hete hogy 8 ismétléseket csinálunk méghozzá ugy hogy az első ismétlésnél 1mp-ig emelünk 1 mp-ig ott tartjuk ahol legjobban feszül majd 1 mp-ig leengedünk a 8. Ismétlésnél értelem szerüen ugyanigy csak 1mp helyett 8 mp van mindenhol.Nekem mintha ez jobban mükődne mint bármely másik módszer. Persze mivel a lassú izomrostokban igy nagyobb kárt okozunk és jobban kifáradnak ettől ezért csak kisebb sulyokkal megy de engem ez igazán nem érdekel mert többet növök tőle. A kérdés az lenne hogy fajulhat-e túledzéshez ez a teknika?2012. okt. 23. 10:23
1/2 anonim válasza:
Ha nem heti többször végzed ezt, azaz egy izomcsoportra nem gyúrsz heti többször millió szériában és jó az étrended, eleget pihensz, akkor nem lesz túledzés. Ez ugyanis sok dologtól függ, nem ilyen egyszerű, hogy hány ismétlést végzel és milyen lassan. Egyébként ez is egy módszer, ami egy darabig működik, utána meg nem és változtatni kell.
Olvasnivaló: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, a linket már olvastam egyébként és úgy is edzek ahogy azt leirja.
2012. okt. 23. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!