Miért hízok ennyire?
Figyelt kérdés
Rengeteget mozgok,a suliban röplabdázok,kondizok,itthon segítek a szüleimnek,húzódzkodok a tornavason,de mégis hízok.175 cm és 80 kg vagyok már,pedig 75 kg voltam a tavasszal és akkor nem is sportoltam.Átlagosan eszem,nem sokat,nem keveset,amikor éhes vagyok akkor eszem.Már 9:30-kor fekszem lefele aludni,nincsenek semmi szerelmi problémáim,akkor miért hízok? 17/F2012. okt. 22. 16:25
11/11 anonim válasza:
Hát néma gyereknek...ha nincsenek anyagi akadályai annak, hogy külön főzzön, akkor tanulj meg Te elkészíteni néhány ételt, én is a Te korodban ismerkedtem meg a főzéssel, hidd el, hogy élvezetes és hasznos. A csajoknál elég jól be lehet vágódni vele egyébként. :) De szerintem ha ezt elmondod anyukádnak, hogy híztál és szarul érzed így magad, fáj a fejed, szédülsz és összefüggésbe hozod a kajával, biztos meg tudod győzni. Ha meg nem, akkor irány a doki és ha neadjisten' tényleg baj lenne a vérnyomásoddal vagy a cukroddal, akkor anyukádnak se lesz más választása. Ne add fel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!