Fogyás tanácsokat adnátok, aki már lefogyott vagy aki esetleg ért hozzá?
Figyelt kérdés
Sajnos sikerült a számitógép rabja lennem :S 2-3 évig szinte reggeltől estéig csak püföltem a billentyűzetet :S Hát ami várható volt elhiztam,97 kg t nyomott a mérleg,kb fél éve elkezdtem járni edzeni sajnos a súlyom tovább nőtt 110 kg t nyom per pillanat a mérleg :S Januártól elhatároztam,hogy lefogyok 75 kg re tehát 35 kg t szeretnék ledobni ,megtudnám oldani gyorsan is csak a kinyult bőrrel nemtudok mit kezdeni :S heti 1 kg a terv...kondizon továbbra is viszont edzések végén fél óra aerob edzés lessz : 80 kg szeretnék lenni ugy,hogy zsir szinte ne legyen rajtam tehát kockahas egyebek nagyon örülnék ha eltudnátok látni tácsokkal ! (kitartásom van ) és a függőségemet is sikerült legyőznöm Közeledj Január égjen a háj !:)2012. okt. 21. 17:47
11/16 A kérdező kommentje:
Hát őszintén megmondva Kockás has a cél,nem is érdekel ha nemlennék full szálkás mert MMA ra fogok járni és azért oda kell a kemény has :S Genetikám viszont egész fasza :) őő és 180 cm 80 kg kockahas ez lehetséges vagy még kellene fogynom bocsi a hülye kérdésekért de mindent megszeretnék tudni amit csak lehet éshát nemtudom magam szaknyelven kifejezetni
2012. okt. 21. 19:09
12/16 anonim válasza:
Hogy lesz e kockahas, az is genetika. Van akinek már minden full szálka és a hasról jön le utoljára (nekem) így ahhoz, hogy kockahas legyen, teljesen le kell szálkásítani. Van akinek meg már szép a hasa, de a lába marad zsíros. szóval megint a genetika dönt.
13/16 A kérdező kommentje:
nahde ha mindenem szálkás és pl: lábamon marad 1 kis felesleg azzal mi a tehendő ?
2012. okt. 21. 19:13
14/16 anonim válasza:
Ha marad még zsír, akkor nem lehet mit tenni, minthogy folytatod a diétát, de ilyenkor már egyre több izomvesztés lehet az alacsony kalóriabevitel miatt. Naturálban.
Vagy azt lehet még tenni, hogy nem egy ütemben adod le. Ha már megy 3 hónapja a diéta, akkor érdemes egy-két hónap mérsékelt tömegelést, illetve súlytartást betenni, mert belassul már az anyagcsere és szinte megáll a zsírégetés. Tehát egy második szálkásító szálkásító periódus segíthet.
ezen kívül vannak még trükkök, mint a ckd (ciklikus ketogén diéta), és a ch-hintáztatás. Ezek mind a belassult anyagcseré pörgetik vissza.
15/16 A kérdező kommentje:
hát az az igazság hogy az idei nyárra már elakarom érni a célom január 1 én kezdem, és 6 hónap kemény munka ,diéta ott kicsit pihenek és utána lehet fogyok még többet,meglátjuk hogy hogyfogok kinézni Montez nagyon szépe köszönök mindent esetleg ha megkérhetnéle,hogy tarjuk e a kapcsolatot ha megakadnék ?
2012. okt. 21. 19:26
16/16 anonim válasza:
Igen, írj privátban bármikor és segítek, ha tudok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!