Aki illetve akinek valamilyen ismerőse lefogyott azok írjanak hogy hogyan csinálták? 13/L
jézusom.
Ezzel szerintem már kórházba fognak utalni.100 kilóval biztosan.
Menj el háziorvoshoz mert ennek nagyon súlyos következményei lesznek.
Senki ne ajánljon neki semmit.Ezzel dokihoz kell fordulni,majd ő segít
szerintem első körben anyukád segítségét kérd. Elmentek a háziorvoshoz és ő elküld megfelelő helyekre. Ott kapsz egy neked összeállított étrendet. itt jön igazán anyukád a képbe aki segít, biztat, támogat és nem utolsó sorban megfőzi- előkészíti neked az étrendben írt ételeket.
13 évesen normálisan tartósan egyedül nem fogsz lefogyni.Koplalni meg nem érdemes mert a bőröd lógva marad.
21:51 Te a hasadra ütöttél és kinyögted hogy paleo.
Azt sem tudhatod nem e beteg a kérdező.
Amúgy meg nem sok értelme van azoknak a diétáknak( főleg 13 évesen) ahol valamit meg kell vonni. Siker a mértékletességben rejlik.
Először is anyukáddal menj el a háziorvoshoz hogy kivizsgáljanak nincs e valamilyen betegséged,vagy hormonális betegséged pl pajzsmirigy,anyagcserezavar stb stb.
De könyörgöm nehogy éheztesd magad!Na de azt sem mondtam hogy zabálj!Napi háromszori étkezéssel kezd szerintem,aztán a többit majd a kivizsgálás után meglátjátok,pl ha majd diétázni kell vagy hasonlók.
1.Menjetek el vizsgálatokra,kideríteni hogy nincs-e valami betegséget
2.Ha nincs, tűzz ki kisebb célokat(pl.most vagy 97.akkor legközelebb csak 92akarsz lenni) és szépen,részletesen sikerülhet leadni a súlyfölösleget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!