Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogyás tanácsokat adnátok,...

Fogyás tanácsokat adnátok, aki már lefogyott vagy aki esetleg ért hozzá?

Figyelt kérdés
Sajnos sikerült a számitógép rabja lennem :S 2-3 évig szinte reggeltől estéig csak püföltem a billentyűzetet :S Hát ami várható volt elhiztam,97 kg t nyomott a mérleg,kb fél éve elkezdtem járni edzeni sajnos a súlyom tovább nőtt 110 kg t nyom per pillanat a mérleg :S Januártól elhatároztam,hogy lefogyok 75 kg re tehát 35 kg t szeretnék ledobni ,megtudnám oldani gyorsan is csak a kinyult bőrrel nemtudok mit kezdeni :S heti 1 kg a terv...kondizon továbbra is viszont edzések végén fél óra aerob edzés lessz : 80 kg szeretnék lenni ugy,hogy zsir szinte ne legyen rajtam tehát kockahas egyebek nagyon örülnék ha eltudnátok látni tácsokkal ! (kitartásom van ) és a függőségemet is sikerült legyőznöm Közeledj Január égjen a háj !:)
2012. okt. 21. 17:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

legfontosabb a szálkásító diéta:

napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1,5-2,5g*testtömegkg szénhidrát (ch).

A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.

ezekből kellene összerakni az étrendet:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz étrendeket is: [link]

Mehet mellé a heti 3-4, 40-50 perces aerob edzés + jó lenne még heti 3 súlyzós edzés is.

2012. okt. 21. 18:45
 2/16 A kérdező kommentje:
Hát az az igazság hogy heti 6x van súlyzós edzésem,de minden nap csak 1 izomcsoportot mozgatok meg de viszont arra jobban tudok koncentrálni .. heti 5x 1 órás szobabicajt tervezek pls segitcsetek ha valami elb*szok :) ám L-Carnitine t fogok venni 1 enlőre azon gondolkodom hogy ne vesztjek sok izmot csak 85 re megyek le
2012. okt. 21. 18:51
 3/16 A kérdező kommentje:
és utána kardio edzés
 4/16 A kérdező kommentje:
nah és hasazást hogy csináljam tippek ?
 5/16 A kérdező kommentje:
Ám, ha sikerül lemennem 85 kg re ott csak szálkásitás menne kb mennyi idő még változást elérni ? de én szeretném tartani a stabil 85 kg t tehát nem akarok tovább fejlődni csak kidolgozott izmokat szeretnék..
2012. okt. 21. 18:54
 6/16 A kérdező kommentje:
ez megoldható lenne ? egyébként bocsi hogy külön-külön irom,de cseszekszik az internetem :S
2012. okt. 21. 18:56
 7/16 anonim ***** válasza:

naturálban felesleges heti 6 súlyzós edzés, pláne diétában.

Nem fogsz tudni regenerálódni.

L-karnitin mehet edzés előtt fél órával 2g.

Ha a súlyzós edzés után teszed be a kardiót, akkor kellene egyből súlyzós után 10-15g glutamin vagy/és BCAA az izomvesztés elkerülése miatt.

Hasedzés elég heti 3-szor, hasprés és lábemelés, nem ettől megy le a hasadról a zsír.

[link]

2012. okt. 21. 18:56
 8/16 anonim ***** válasza:

mondjuk tényleg nem ártana egy postban írni, mert mire válaszolok már ott vár megint két kérdés.:)

heti 0,5-1 kg fogyást célozz meg, így te is ki tudod számolni, hogy hány hét kell a célod elérésére.

2012. okt. 21. 18:58
 9/16 A kérdező kommentje:
nahde az a szálásitásos dolog stabil 80-85 kg nél ? az összejöhet?:D 180cm vagyok szépen néznék ki őszintén vagy még mindig lenne ott felesleg ? (kicsit hülye kérdés) sorry :S
2012. okt. 21. 19:00
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a genetikádat, de egy 180 centis embernél a 85 kg szálkás alak az nem egyszerű, az már több, mint atletic kategória (testmagasságcm-100+ 4kg)szintje, nem egyszerű elérni, évek kellenek hozzá és nem elég egy tömegelés és egy szálkásítás. Szerintem lesz még ott rajtad zsír. De kár itt tippelni, majd meglátod.:)
2012. okt. 21. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!