Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Boxolással lehet fogyni?

Boxolással lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Le kéne adjak pár kilót és kéne valami mozgás. Arra gondoltam hogy elkezdek boxolni, ezzel lehet fogyni? Illetve gondolom hogy lehet fogyni mert elvégre mozgás, de lehet hogy jobb lenne mást elkezdeni? Mert gondoltam ez önvédelemre is jó lehet valamilyen szinten, de fingom sincs

2012. okt. 2. 14:45
1 2
 11/12 aikiboxer ***** válasza:
Ház igen, ez a kompromisszum: sok a tartósítószer meg az elhízott ember, a születéskor várható élettartam meg élből a két és félszerese a neolitikum-korinak. Akkor megérte, vagy nem? :)
2012. nov. 29. 12:49
 12/12 anonim ***** válasza:

De egyedül a szülészet és a kevesebb kardfogú tigris miatt.

Ha a születési komplikációkat, gyerekkori fertőzésekben meghaltakat levonjuk, akkor a neolitikumban átlagos várható életkor is 70 év körül volt. mindenféle technológia nélkül :)

Ma lehetőség lenne elérni a 90-100 éves kort, krónikus betegségek nélkül.

Egyszerű: a cukorbetegség azért betegség és gyógyíthatatlan, mert nem akarják gyógyítani. Normális táplálkozással Magyarországon gyógyítják a 2.TD-t. Ez csak egy kiragadott betegség, egy példa.

2012. nov. 29. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!