Boxolással lehet fogyni?
a küzdősport edzésnél jobb kalória égető nem nagyon van.
főleg az ökölvívó edzés keményen kardió végig.
de persze ez nem jelenti azt,hogy le is fogysz vele.
főleg ha ilyen heti kettőket jársz.
Utolsó! ha a ch-t leviszi, zsírt eszik DE TEJET NEM, akkor lesz elég ereje. próbáld ki ha nem hiszed.
Kérdező, lehet, de nem a boxtól, igazából egy lusta akárki is tud fogyni, zsírból és nem izomból csak normálisan kell enni. ha az ember elhagyja a divatos és megszokott megbetegítő kajákat (gabonák, cukrok, tejtermékek) akkor olyan hormonális egyensúly áll be végre a testben, ami mellet sima ügy a fogyás is.
Aiki, szerintem olvass a témában.
Ugyan olyan nagy inzulinválaszt kiváltó gluténforrás a tk kenyér is. Ez tudomány ugyan úgy mint a harcművészetek mechanikája, meg kell vizsgálni milyen állapotban vannak a gabona fogyasztók és mennyi betegség gyógyul meg (!) a gabonák elhagyásával. Vagy akiknél nem alapélelmiszer a gabona mennyi betegséget nem ismernek. Evvan sajnos.
24% nem olvastál Te egy kicsit sok Szendi Gábort? :)))
Figyelj én részben ókori történelemmel foglalkozom, és nagyon érdekel a táplálkozás-történet. Azt, hogy az emberi civilizáció ma ott tart, ahol, nagyrészt a gabonaféléknek köszönhetjük. A teljes kiőrlésű, különösen a nagyszemcsés (pl. graham) lisztek, teljesen normális szénhidrát-források, nincs velük semmi baj.
"Azt, hogy az emberi civilizáció ma ott tart, ahol, nagyrészt a gabonaféléknek köszönhetjük."
Hát igen csak körül kell nézni mennyi elhízott ember jár kell az utcán. :)
Aiki, ezt nem is tudtam rólad (tök jó, érdekes!) Aczél.
És megint teljes mértékben egyetértek. A gabonatermesztés és mezőgazdálkodás miatt tartunk ott ahol. Egészen biztos, hogy nem gépelnék most notebookon gabonák nélkül, egyszerűen nem lenne ennyi ember és valószínűleg ilyen technikai fejlettség sem. Sem civilizációs betegségek.
Sok Szendit olvastam, de az hagyján, még Cordaint is mostanában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!