Mit kezdjek a nagy étvággyal tömegnövelés közben?
100kg zsírdisznó testalkatról diétáztam le 80kg körülre testépítő diétával. Mindig is edzettem valamit, sporttagozatos iskolába jártam. Most viszont annyira elkapott ennek a testépítő világnak a varázsa, hogy nem tudok menekülni, elkezdtem tömegnövelni! :) Ez az első tömegnövelő diétám.
Az a baj, hogy nagyon éhes vagyok egész nap, pedig eszek rendesen. Nem tudom min kéne változtatni, így néz ki a tömegelésem: 2g/tskg fehérje (tejsavóból és csirkemellből), 4,5g/tskg ch (azért ennyi, mert szeretném élvezni az ételeket tömegelésnél és így kicsit dzsuvásabban kajálok esetleg kávé mellé tejport is rakok úgymond rászámolva a dzsuvára és egyebekre azt a 0,5g ch különbözetet), 2 kanál lenmagolaj naponta, 4-5 liter víz. 2-3 óránként kajálok, edzés körüli étkezésekre is figyelek, vitamin, ízületvédő, más jellegű edzéseknél egy kis BCAA is játszik.
Nagyon éhes vagyok egész nap, nem akarok zsírosodni annyira, ennél a 4,5g/tskg-nál is érzem, hogy ezt kell tartanom max. Mit ajánlotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!