Kíváncsi lennék hogy fegyencedzéssel mekkora izomzatot lehet kialakítani? Írnának magukról és linkelnének magukról képet és/vagy leírnák paramétereiket olyanok akik fegyencedzés alapján edzenek?
A 6-os majd biztos válaszol valamikor.
Én tettem fel ide képet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
nem akartam már írni mert megkértek rá hogy ne írjak de most úgy érzem muszáj.
lee12 ne pofázz hanem képet rakj fel magadról mert a kérdező azt kérte.
hogy te mit tartasz fontosnak az rád tartozik.
te másszad a kis köteledet aztán legyél boldog,más meg attól boldog hogy esztétikusabban néz ki.
szegény kérdező meg egy kiba szott képet nem kap mert egyik sem meri felvállalni a fegyencedzős izmos testét csak fikázni tudja a testépítést.
bas szattok ki képet magatokról utána lehet pampogni.
#6 vagyok:
Nem bonyolítom túl a táplálkozást, de odafigyelek. Naponta többször étkezem.
Reggelire zabpehely(vízzel). Napközben lebontva csirke barna rizzsel, vagy főtt krumplival. Tojás, hal. Rengeteg zöldség. Este pedig a jó öreg túró.
Olajnak lenmagolaj. Kenyeret ritkán eszem, de az is teljes kiőrlésű rozs. Cukrot egyáltalán nem. Lisztet sem. Nem iszom, nem cigizem, nem drogozom. Csak vizet iszom. Multivitamint szedek. Nem szoktam méregetni a grammokat. Törekedem a magasabb fehérjebevitelre. A ch-t meg próbálom belőni, megtalálni az aranyközéputat. Néha azért belefér más étel is, vagy süti, de nem viszem túlzásba. :)
Csekkold Hannibált! Sosem súlyzózott!!! Csak saját testsúly!
Bár nem szó szerint 'fegyencedzés' de alapjaiban hasonló amit csinál! http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Zk9jp9rJ3Ss&feature=fvwp
ma 12:57
lehet hogy egy koxos csávó nem épen jó példa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!