Kíváncsi lennék hogy fegyencedzéssel mekkora izomzatot lehet kialakítani? Írnának magukról és linkelnének magukról képet és/vagy leírnák paramétereiket olyanok akik fegyencedzés alapján edzenek?
ma 15:14
szellemi fogyatékos ember társam,ha súlyt raksz magadra az már nem saját testsúlyos edzés okoska.
te nem tudsz szöveg értelmezni mert már a kérdező kérdésénél meg buktál mert most ismerted be hogy nem is arra válaszoltál.
gondolok itt /mert sehol se irtam csak saját testsúlyt hanem saját+súlyt/
olvasd el szerintem a kérdező kérdését még egyszer aztán arra írj választ légy oly szíves.
fegyencedzéssel sokkal többre mész
most abban mi a jó ha olyan vagy mint egy kétajtós szekrény?
fegyencedzéssel hatalmas erőre teszel szert ami hasznos az életben is(például szerintem a nagy kondizós kigyúrt csávók láb nélkül egy kötélre nem tudnak felmászni mig te pár másodperc alatt már a tetején is leszel
meg gyorsabbak lesznek az izmaid és nem is annyira kötöttek
de ha te nagy és fölösleges izmokat akarsz magadra pakolni akkor irány a kondi
Ezek nem használható érvek. Mindenki azt a módszert választja, ami a saját értékrendje szerint a legmegfelelőbb.
Én a csajok és magam miatt akarok egy esztétikus testet, tök mindegy, tudok-e kötélre mászni, vagy sem.
Neked az a fontos, hogy kötélre mássz, ezért fegyencedzést csinálsz. Ettől még nem kell fikázni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!