Kíváncsi lennék hogy fegyencedzéssel mekkora izomzatot lehet kialakítani? Írnának magukról és linkelnének magukról képet és/vagy leírnák paramétereiket olyanok akik fegyencedzés alapján edzenek?
/Ugyanakkorát mint testépítéssel/
hahaha
Az első válasz az vicckategória.:)
Fele akkora sem leszel saját testsúlyos edzéssel.
Tegyük fel, hogy a kondizós és a fegyencedző megfelelő táplálkozást követ, és egyik sem kokszol.
Naturálként senki nem tud csodát felmutatni a súlyzós edzéstől sem.
És most rátérek a kérdésre. Egy szálkásítást saját súlyos edzéssel csináltam végig, mert féltem, hogy rajtam marad a súly a fekpadon. Kb. ugyanannyi izom maradt meg, mint súlyzós edzés + szálkásításnál.
Pár hónapig nyomtam fenntartó étkezést, tehát nem is tömegnövelő, nem is szálkásító. Ekkor ugyanúgy nem haladtam sehova saját súlyos edzéssel, mint súlyzós edzéssel.
Tömegnövelő étrend mellett az előbbit nem csináltam, súlyzózást igen, de mint írtam, naturálként senki ne várjon csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!