Ellipszis tréner gép jó választás? 15-20 kg-tól szeretnék megszabadulni.25N
Valószínűleg jó, bár én több értelmét látom a jóga, Taichi edzésnek mint üres tempózásnak.
Fogyás pedig 1. sorban táplálkozás kérdése. Tej, kenyér (gabona) evés mellett hiába edz valaki, semmi garancia nincs arra, hogy fogyni is fog. Bonyolult a test..
Alacsony keményítő, tej és gluténmentes táplálkozás lenne az ideális.
Aztán jönnek a szálkásító diéták, ch csökkentéssel.. de azért gabonákkal, meg így is sok ch bevitellel.. Most teremts igazságot. A cukorbetegséget az elsővel lehet kezelni és megelőzni, hormonális problémákat is (bizony). Akkor nem az az ajánlott? (hús, zöldségek - paleó).
Én szobakerékpárt használok aerob mozgáshoz, + itthon egy kis teremben gyúrok.
Magától az aerobtól még nem fogysz a kívánt ütemben, ezzel szembesültem én is az elmúlt 5 hétben, mióta szálkásítok. Pedig én szénhidrátot sem ettem 80g-nél többet, csak zsírt meg fehérjét.
Táplálkozás, mit szabad mit nem.
Azért itt álljunk meg. Az orvosok, dietetikusok ajánlásai szerint sok gabonát, szénhidrátot, tejet kellene enni. Nem tudom Te mit tartasz jónak táplálkozás tekintetében, de azért legyen gyanús, hogy ez a teljes őrlésű gabonás, keményítős tejes táplálkozás elég sok pontban megkérdőjelezhető.
Finoman fogalmazom, úgy is írhatnám hogy a gabona, tej káros, sz.ar. Ezekre alapozva lehet enni, lehet fogyni de nehéz és se nem egészséges, se nem lesz tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!