Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hyper mass 5000 és 100% whey...

Hyper mass 5000 és 100% whey protein jó választás együtt?

Figyelt kérdés
Most kezdtem edzeni. Elég lenne edzés napokon beszedni őket vagy milyen gyakran érdemes?

2012. szept. 15. 19:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Minek veszel tömegnövelőt és fehérjét is? Ez a tömegnövelő amit választottál amúgy sem jó.
2012. szept. 15. 19:11
 2/18 anonim ***** válasza:
Étrended van?
2012. szept. 15. 19:25
 3/18 A kérdező kommentje:
Étrendem az még nincs, miért nem jó a hyper mass 5000? Elég lenne csak a fehérje?
2012. szept. 15. 19:37
 4/18 anonim ***** válasza:

Jobb egy tejsavóprotein, ami mellé edzés után teszel gyors szénhidrátot. Így te tudod szabályozni az arányokat és reggel cukor nélkül tudod tenni a proteint a zabpehelyhez.

A Hypermassban kevés a fehérje aránya, ezért nem a legjobb választás, ha már tömegnövelőről van szó. Olyat válassz, amiben 30%-nál nagyobb a fehérjetartalom, de inkább maradj a protein + külön ch-nál. Így olcsóbban jössz ki.

2012. szept. 15. 19:51
 5/18 anonim ***** válasza:

BioTech - HyperMass 5000 25%

Tehát 100g-ban 25g protein a többi cukor. Szerinted ettől a zsírlerakódáson kívűl mi várható még?

Olyan tömegnövelőt kellene választani amiben minimum 35g protein (whey, vagy kevert, de ne olyan kevertnek álcázott szója legyen!) minimális feltétel még hogy legyen benne legalább 5g creatin, legyen benne esszenciális zsírsav, legyen benne egy kis vitamin. Ez legyen az alap egy tömegnövelő esetében.

2012. szept. 15. 20:24
 6/18 anonim ***** válasza:
Utolsó linkelnél egy ilyet? Úgy értem én még nem igen találkoztam olyan tömegnövelővel amiben 2,5g-nál több kreatin lenne. Eléggé kispórolják belőlük az ilyesmit.Max ha valmai MRP-re gondolsz de azok nem túl olcsóak.
2012. szept. 15. 20:31
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem nehéz.:)

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 15. 20:41
 8/18 anonim ***** válasza:
Az első és az utolsó szerintem MRP amik rendszerint iszonyat drágák. A középső meg csak 2,7g kreatin-t tartalmaz.
2012. szept. 15. 20:46
 9/18 anonim ***** válasza:

Ja, így persze rá lehet mondani egy jó termékre hogy az mrp, meg drága stb. De nem mindegy, hogy minek nevezzük, ha a abban jók az összetevők? A szervezet nem olyan, hogy megeszed és akkor rádöbben: úristen ez mrp volt, nem is tömegnövelő. Na, akkor nem fejlődök.:)

Nem ezt kell nézni. Na a másik meg, hogy nem is ezt ajánlottam, hanem hogy kell egy külön tejsavóprotein és ezt kell ch-val kiegészíteni, illetve te teszel hozzá kreatint. Így jössz ki olcsóbban és hatékonyabban is, mivel te állítod be az arányokat.

2012. szept. 15. 20:52
 10/18 anonim ***** válasza:
Oksa főnök bocs ha gondot okoztam nem mintha én mondtam volna egy szóval is, hogy tömegnövelőt vegyen és ne saját magának állítsa össze.
2012. szept. 15. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!