Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hyper mass 5000 és 100% whey...

Hyper mass 5000 és 100% whey protein jó választás együtt?

Figyelt kérdés
Most kezdtem edzeni. Elég lenne edzés napokon beszedni őket vagy milyen gyakran érdemes?

2012. szept. 15. 19:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Na, akkor ebben kiegyezhetünk, hogy protein + ch a jó megoldás.:)
2012. szept. 15. 21:01
 12/18 anonim ***** válasza:

Utolsó linkelnél egy ilyet? Úgy értem én még nem igen találkoztam olyan tömegnövelővel amiben 2,5g-nál több kreatin lenne. Eléggé kispórolják belőlük az ilyesmit.Max ha valmai MRP-re gondolsz de azok nem túl olcsóak.

Szerinted hogyan lenne olcsó egy olyan, amiben nem 20g fehérje és 200g cukor van?

Montez által belinkelt:

[link]

Amiben ahhoz képest mit tettek bele, jó áron van.

[link]

Például ebben 15g fehérje meg egy tehervagon cukor van 13.000Ft körüli áron.

Vagy itt a másik amcsi harcos a maga 16g proteinjével szintén 13.000Ft körüli áron.

[link]

Erre még azt is ráírják, hogy prémium?! Totál hülyeenek nézik az embert?

[link]

16g protein 100g-ban , 13.000Ft-ért.

2012. szept. 15. 21:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Természetesen, ha megfelelő tápkieg, alapanyag ismeret, és saját testének, szervezetének ismeretével rendelkezik a kérdező, vagy bárki, természetes saját maga is összeállíthatja a maga tápkieg tömegnövelőjét. Olcsóbban jön ki, azt kapja biztosan.
2012. szept. 15. 21:22
 14/18 anonim ***** válasza:

All-in-One formulák. Igen nem 13.000Ft -14.000Ft-os cuccok. De nézzük már meg mivan belegyömöszölve?!?!

[link]

Creasteron:

[link]

[link]

2012. szept. 15. 21:29
 15/18 anonim ***** válasza:

Valóban igaz, ez nem egy "génaktivátor", mit az amcsi bugyuta reklámokban.

[link]

2012. szept. 15. 21:32
 16/18 A kérdező kommentje:
A gond az hogy teljesen kezdő vagyok, és nem tudom milyen arányokat lenne jó használni, tudnátok akkor linkelni megfelelő proteint és cht? Köszi
2012. szept. 16. 01:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Minőségi nem cukrozott, nem szójázott, nem adalékanyagozott 80%-os whey alapú, hidrolizátumot is tartalmazó pl.

[link]

További proteinek, melyek hasonlóan kiváló minőségűek:

[link]

Amenyiben kevert fehérjére, eggre, beefre van szükség.

Az alap tömegnövelőhöz kell még adagonként 5-7g creatin. Mikronizált, minőségi, olcsó, semmi rejtett lebutító anyagot nem tartalmazó:

[link]

2012. szept. 16. 06:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Fehérjéből rögtön edzés után kell testtömeg/2 mennyiség grammban, tehát egy 70kilós embernek kell 35g fehérje edzés után (nem egész nap. egész napra 140-160g kell). De mivel a protein készítményünk kb 80%-os, így azzal is számolni kell, tehát kb 45g protein készítményben van meg a 35g fehérje ami kell egy 70 kilós embernek. kb. így kell kiszámolni.

Ehhez még kell tenni (de csak edzés után) a turmixba 40-50 g gyors szénhidrátot, pl dextrózt, maltodextrint, vitargo-t.

És persze mehet hozzá egyéb dolog is, pl kreatin is. (5-8g)

2012. szept. 16. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!