Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Emberek, beragadtam a szálkásí...

Emberek, beragadtam a szálkásítással. ötletek? Adatok lenn.

Figyelt kérdés

3 éve edzek

192 cm, 98 kg-mal kezdtem szálkásítani

ektomorf testtípus, naturál táplálkozás

5 hét alatt lement 3 kg, most 95-96 körül vagyok

a fehérje kb. 200 g lehet, ennek nagy része szója még (+ vpx), de lecserélem Stillmass 6-3-1-re

a szénhidrátbevitel úgy megy, hogy hétköznap kb. 100g, és hétvégén feltöltök 400g körül

töredelmesen bevallom, hogy becsúszik napi 1 félreevés, de ott is biztosítva van a fehérjebevitel

lenmagolaj helyett olivaolajat eszem, azt írták, ez is valami

3 pontos méréssel mérem a testzsírom, 14.5 %-ról lementem kb. 11-12%-ra

még két éve átnyálaztam a teljes szálkásítás fórumot a body.builderen + lénárd lajos fórumából is nyúltam le ötleteket

a problémám:

------------

5 hét alatt lement kb. 3 kg, de ez is úgy, hogy naponta 2 órát tekerek a szobabicajon, 120 körüli pulzussal

+ napi 25+25 perc gyaloglás, tudom, ez nem épp ideális, de ez is valami.

hogy a francba létezik az, hogy alig viszek be szénhidrátot, tekerek, mint a hülye (kb. 5x annyit, mint a heti 3x45 perc), ektomorf vagyok, és mégis alig haladok?

eddig annyi ötletem van, hogy visszaveszek az olajból és a fehérjéből is, mert az első szálkásításomnál még tápkieget sem ettem, de ott legalább jó gyorsan lement a zsír + az izom is. :) 5 hét alatt 10 kg.

2012. szept. 26. 20:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz....nem csökken a súlyom... van egy kis félreevés, de nem annyi, hogy 0 szénhidrát mellett stagnáljon, illetve nőjön a testtömegem!
2012. okt. 2. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!