Hogyan tudnék vádliból "fogyni"?
elég széles vádlim van, amit nagyon nem szeretek..
pedig nem is vagyok kövér, 54 kg.
- Nincs helyi zsírégetés, ahogy helyi izomégetés sem.
- Ha izmos a vádlid, akkor férfiak elleni merényletet követsz el azzal, ha leadod.
- Nem a súlyod határozza meg, hogy kövér vagy-e, hanem a testzsírszázalékod, egy súllyal nem megyünk semmire, pláne magasság nélkül.
- Amikor a lányok ilyet mondanak, általában tévednek, és nincs is vastag vádlijuk.
Mutass már egy lépet légyszi arról az irtó széles vádlidról. :)
(erősen kétlem, h az lenne...)
gondolom pont az zavarhatja,hogy a férfiak bámulják a testéhez képest formásabb lábát.
ez szokott lenni a fő gond,hogy kis szégyenlős:).
Tényleg nincs helyi fogyás. A vádlid több okból is lehet széles: alapvetően könnyebben izmosodsz, ill. a sípcsontod is lehet kicsit szélesebb a megszokott nőinél (nekem is ilyen). Mindenesetre ne keseredj el, a férfiak számára szerintem vonzóbb egy szépen kidolgozott női láb, mint a túlzottan vékony. Trükközhetsz is egy kicsit, ha a lábad ill a tested többi részét megerősíted. Az alábbi link sokat segített, remélem, neked is fog:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!