Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehetséges kamaszkori térd-...

Lehetséges kamaszkori térd- és bokafájások? Jól bevált vitamint vagy porcerősítőt tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Régebben rendszeresen sportoltam, egy-két évig abbahagytam, nem mozogtam és kicsit el is híztam. Most úgy döntöttem megint rátérek egy egészségesebb életmódra. Amikor elkezdtem futni meglepődve tapasztaltam, hogy egy rövid táv után rettenetesen megfájdult a térdem, bokám, a lábszáram meg feszül futás közben. Ha abbahagyom csak rosszabbodik a helyzet. Utcai cipőben szinte futni sem tudok, reggelente sétáláskor meg már érzem, hogy valami nincs rendben. Tudnátok valami ajánlani, esetleg egy tervet, ami alapján meg tudnám erősíteni? Nagyon fontos lenne.
2012. szept. 25. 17:30
 1/1 anonim válasza:
Lehetséges. Én nem sportoltam sosem, csak hobbiból. Kb.1 éve vettem ezt észre nálam, okt. 30.-ára van időpontom ultrahangra...A dokik azt mondják, hogy valószínűleg porckopás(??)/ porcleválás...
2012. szept. 25. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!